Käytän itse joka päivä koruja korviksina ja kaulalla. Käsikoruja en ole omaksunut käytännölliskesi, ehkäpä siksi että teen käsillä töitä. Haluan että kädet ja ranteet ovat "vaivattomat".

Korut merkitsevät minulle pukeutumisen jatketta. Korut voivat toistaa asusteiden väriä, muotokieltä, ne voivat kertoa myös vauraudesta, asemasta tai ideologiasta. Koruissa voi olla ripaus huumoria, iloa eikä niiden tarvitse olla vakavia. Ne ovat koruja, eivät moraalin vartijoita. Korujen alkuperä voi kuitenkin olla moraalinen tai moraaliton.

Koru henklökohatisesti  kiinnostaa  mikäli sen ajatus, estetiikka ja muotokieli puhuttelee. Näiden korujen alkuperästä voin kertoa, ettei niiden tekemiseen ole käytetty lapsityövoimaa, eikä kenenkään terveys ole ollut vaarassa. Näiden korujen synty ei ole riistänyt kenenkään vapautta, eikä niiden taustalla ole ihmiskauppaa. 

 

Oma koruni Whale edustaa ekokorua.Sen tarkotus on antaa arkeen iloa ja pyrkii olemaan omalla tavallaan olemaan  hupsu. Sen materiaali on tehty ylijäämä vanerista, jotka sellaisenaan, pikku paloina ei ole passeli mihinkään suurempaa projektiin( iskän ja puolison autotallista) .

20180114_125331%5B1%5D.jpgWhale on ekokoru, joista jokainen on omanlaisensa. Nämäkin korut, saavat alkunsa keittiössäni, sillä keittiö on kodin sydän ja koruni Whale tehdään käsin rakkaudella <3